Ο Δήμος αποφάσισε εχθές να αδειάσει τις λιμνούλες από τα βρομόνερα – λασπόνερα και να τις καθαρίσει…

Ο Δήμος αποφάσισε εχθές, μετά από τα  επικριτικά σχόλια των συμπολιτών μας να ασχοληθεί και να καθαρίσει τις λιμνούλες στον Προφήτη Ηλία από τα λασπόνερα που επί μέρες τις είχαν μεταμορφώσει σε βούρκο, επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Τα καφεπράσινα νερά δεν επέτρεπαν στον επισκέπτη να δει τι υπήρχε σε αυτές και μόνο αφού άδειασαν από τα βρομόνερα εμφανίστηκαν κλαδιά, πέτρες μέχρι και ένα πατίνι που σάπιζε στον πυθμένα τους.

Ο δήμος κόντρα και αγνοώντας τις οδηγίες του συντηρητή των σιντριβανιών, άφησε την κατάστασή τους να φτάσει στο απροχώρητο, για να αλλάξει τα νερά και να τα περιποιηθεί.

Αυτή η νοοτροπία πρέπει να αλλάξει.

Οι λιμνούλες και τα σιντριβάνια δεν είναι αμάξια για να τους κάνεις σέρβις σε συγκεκριμένες ημερομηνίες ή ημέρες που έχουν περάσει από τον τελευταίο καθαρισμό τους.

Οι λιμνούλες πρέπει πάντα να έχουν καθαρά νερά και όχι όποτε θέλουν οι υπηρεσίες του δήμου.

Στις προηγούμενες φωτογραφίες μας φαίνεται καθαρά η κατάσταση των εξαρτημάτων και φίλτρων του σιντριβανιού που είχαν πνιγεί στη λάσπη και τα φύλλα των δένδρων που είχαν σαπίσει.

Ενώ επίσης σε αυτές που ακολουθούν, πως είναι πλέον οι λιμνούλες και τα εξαρτήματα του συντριβανιού, μετά την αποτελεσματική και επίπονη εργασία των εργαζομένων του δήμου…